4 redenen waarom jouw site niet wordt gevonden op Google


Er zijn miljoenen websites op internet. Hoe zorg je ervoor dat Google je vindt via Zoeken? Dit is inderdaad een van de vele zorgen waarmee site-eigenaren voortdurend worden geconfronteerd. Hoe vinden klanten hun bedrijf? Hoe versla je concurrerende websites? Als jij: 

1. Geen gebruikt maakt van SEO 

SEO of zoekmachineoptimalisatie is een algemene term voor technieken die worden gebruikt om de positie van uw website te verbeteren in grote commerciële zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo !. Technisch gezien geldt: hoe hoger uw website-ranking, hoe gemakkelijker klanten u kunnen vinden. Zoekmachines gebruiken een aantal manieren om websites te identificeren en een daarvan is het gebruik van zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw niche. Stel je voor dat zoekmachines een bibliotheek zijn en de enige manier om een enkel boek te vinden, is door een specifiek item te gebruiken, zoals de titel van het boek, de naam van de auteur en de uitgever. Met behulp van SEO kunnen klanten uw website lokaliseren met zorgvuldig gekozen zoekwoorden. Door deze zoekwoorden of woordgroepen op een gestructureerde en slimme manier in uw website te plaatsen, vergroot u uw kansen op een hogere positie op Google Zoeken. 

2. Uw concurrentie niet bestudeerd

Een onderdeel van het ontwikkelen van een geweldige website is het bestuderen van je concurrentie. Dit geldt vooral als uw concurrentie floreert en een goede reputatie heeft verworven in Google. Ontdek wat ze kunnen bieden en wat hun site beter maakt en probeer te zien of deze ook op uw site kunnen worden toegepast. 

3. Geen waardevolle inhoud maakt

Websites gaan niet alleen over zoekwoorden en website-ontwerpen, maar ook over het bieden van inhoud die uw klanten ECHT nodig hebben. Als uw website voor uw bedrijf is en kleding voor kinderen verkoopt, moet u inhoud bieden die uw producten promoot. Post video’s, tips en technieken om in elk seizoen de beste kleding voor uw kinderen te vinden. Informeer uw klanten over de nieuwste trends in kinderkleding. Kortom, laat uw klanten terugkomen voor meer door waardevolle inhoud te maken. 

4. Geen klantvriendelijke website heeft

Is uw website klantvriendelijk? Het moet gemakkelijk te navigeren zijn en moet een contactpagina hebben waar uw klanten op elk moment contact met u kunnen opnemen als ze zich zorgen maken. De site moet soepel worden geladen en de afbeeldingen en displays zijn levendig en gemakkelijk te lezen. Dit zijn praktische manieren om uw website in leven te houden, dus negeer deze niet. Of u nu een blogsite, productsite of een zakelijke website heeft, het loont om bovenaan de zoekresultaten te staan. Volg deze tips vandaag nog om gevonden te worden!

Vind je dit artikel leuk?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Maak gebruik van onze diensten om uw

MERK / BEdrijf te onderscheiden

LMV Media Group

  • Postbus 292 8250AG Dronten

Handige links

  • LMV Media Group
  • Nieuws
  • Algemene Voorwaarden
  • Privacy