Waarom met ons samenwerken?

Over LMV Media Group

Wij zijn een webdesignbedrijf dat erop gericht is klanten online de beste ervaring te bieden. We ontwerpen en creëren websites, perfect afgestemd op het doel en uniek gebouwd om uw bereik voor potentiële klanten te vergroten. Bij LMV Media Group is het onze missie om waarde toe te voegen aan uw bedrijf door digitale oplossingen te bieden die uw prestaties verbeteren. Voor ons hebben we geen kleine of grote klanten, we zijn hier om alle soorten en maten bedrijven te bedienen; klein tot groot. Wij bieden oplossingen die aan de behoefte voldoet; ons doel is om u op te laten vallen met een geoptimaliseerde website die eenvoudig te beheren is. We zijn trots op elke oplossing die we maken.

Wat maakt ons uniek?

Wij creëren niet een website die alleen er goed uitziet. Wij zorgen voor een goed gestructureerde website op maat voor uw doelgroep.

Door een strategie te maken en weten wie uw doelgroep is gaan wij gericht te werk om ervoor te zorgen dat uw website onder de aandacht komt bij uw  doelgroep en zorgen wij ervoor dat uw website effectief is wat betreft aantrekking, retentie en betrokkenheid en conversieratio.

Bij ons krijgt u een digitale oplossing die uniek is aangepast om u een concurrentievoordeel te geven.

Hoe werken wij?

Ons proces

Stap 1: Ontdekkingsfase

De ontdekkingsfase van het ontwerpproces draait helemaal om het verzamelen van informatie. Deze stap is belangrijk voor ons om meer te begrijpen over uw bedrijf en branche, doelmarkt en klanten, en het uiteindelijke doel voor de website.

 

01

Stap 2: Planning

Tijdens de planningsfase willen we de SEO-strategie voor de website herzien of maken. Omdat op websites vaak veel informatie staat dient dit zo gebruiksvriendelijk te worden georganiseerd. Zodat de bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat zij zoeken.

 

02

Stap 3: Design

De derde stap van het proces is de Designfase om de website te ontwerpen en een beeld te krijgen hoe de website er uiteindelijke uit gaat zien. In deze stap wordt een wireframe gemaakt met elementaire webpagina-elementen zoals de koptekst, navigatie, widgets, enz. Na het maken van het wireframe wordt er een realistische mockup van gemaakt.

03

Stap 4: Development

In de Development fase wordt het website ontwerp vertaald naar daadwerkelijke code die de website doet werken. Deze fase kan het langst duren, maar we houden u op de hoogte over de status van het project.

Wanneer de Development fase is voltooid, zullen we de website testen om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.

04

Stap 5: Launch

Eindelijk is het tijd om de website te lanceren. Aangezien er zoveel stappen zijn bij het lanceren van een website, gebruiken we een checklist om ervoor te zorgen dat we geen stap hebben gemist. Om ervoor te zorgen dat de lancering van uw website soepel verloopt.

05

Stap 6: Onderhoud

Net als het bezit van een auto of huis, heeft een website onderhoud nodig. Omdat wij uw website voor u onderhouden. Hoeft u zich geen zorgen te maken over uw website en heeft u meer tijd om uw bedrijf te laten groeien. De infrastructuur van onze partner is gebouwd op Google Cloud Platform, waardoor u de kracht van de hardware van Google binnen handbereik heeft. Uw site kan worden opgeschaald naar uw behoeften en wanneer u die nodig heeft.

06

Klanten waar wij voor werken

Werken waar we trots op zijn

Maak gebruik van onze diensten om uw

MERK / BEdrijf te onderscheiden

LMV Media Group

Handige links