Selecteer een pagina

Webshop

Webdesign

Jouw website is jouw online visitekaartje voor jouw bezoekers en 90% van de mensen die jouw site bezoeken, besluit binnen de eerste 10 seconden te blijven of te vertrekken. Wij ontwerpen een professionele en gebruiksvriendelijke website gericht op jouw doelgroep met de nodige functionaliteiten.

Woocommerce

Alle websites van LMV Media Group worden ontwikkeld in WordPress en wij ontwikkelen webshops met Woocommerce. WooCommerce is volledig open source, wat betekent dat je alles kan aanpassen aan jouw huisstijl. Daarnaast kan je onbeperkt producten en gebruikers toevoegen en onbeperkt bestellingen opnemen.

Eenvoudig je webshop bijwerken

Dankzij het drag and drop framework is nieuwe modules met content  plaatsen een fluitje van een cent geworden. Je kan nieuwe modules / producten aanmaken, Modules verplaatsen of helemaal verwijderen. Elk module kan je voorzien van verschillende elementen zoals titels, tekst, afbeeldingen, video, iconen en buttons. Werk je liever in real live aan je website? Dat is met de visualbuilder mogelijk. Zo kan je direct zien hoe jouw website eruit komt te zien.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit heeft tevens invloed bij het maken van uw website. Wij zorgen ervoor dat de website voldoet aan de AVG wet om vervelende boetes te voorkomen.

modules

Inbegrepen Modules & Functionaliteiten

h

Tekst editor

Fotoalbum module

Image/Icon Blurb

Call To Action Knop

Bar Counters

Number Counter

Circle Counter

Countdown Timer

Prijstabellen

Fullwidth Slider

Accordion

Tabbladen

Google maps

Project Portfolio

Portfolio met filter

Slider

w

Blog / Nieuws

Nieuwsbrief aanmeldformulier

Login & leden

Contact Formulier

Fullwidth Google Maps

a

Fullwidth Menu

Fullwidth Portfolio

Persoonlijk profiel

Social Follow

|

Review

Video

Fullwidth Afbeelding

Ja ik wil een webshop die gevonden wordt!

Privacy Policy Settings