Wat kunnen we doen?

Creëer uw online winkel

Uw bedrijf heeft een alles-in-één platform nodig waar uw klanten alles kunnen krijgen wat ze nodig hebben. Een webshop geeft je een platform waar je de beleving van gebruikers kunt verbeteren. Als webbureau gespecialiseerd in webdesign, ontwikkeling en onderhoud, helpen wij u een platform te bouwen dat gebruiksvriendelijk is en gunstig is voor uw klanten en het bedrijf in het algemeen.

Het hebben van een Webshop is een service die uw klanten de beste eCommerce-ervaring biedt. Het is een platform waar ze gemakkelijk kunnen krijgen wat ze nodig hebben, een bestelling kunnen plaatsen, betalen en het binnen de vereiste tijd hun bestelling kunnen ontvangen. Als bedrijf krijg je zo een ervaring alleen als je werkt met mensen die er verstand van hebben. We hebben wat nodig is om het product te leveren dat u wilt, het te onderhouden op een manier die de klanten goed zal dienen.

Wij geven u een unieke manier om uw verkoop en algemene bedrijfsprestaties te verhogen. E-commerce is een dynamische, simpele en leuke manier van winkelen;  waarbij uw klanten op een naadloze en gebruiksvriendelijke manier toegang hebben tot uw producten of diensten. U zult ze niet alleen een vlotte ervaring geven, maar ook gemak bieden; ze kunnen op elk moment van de dag of nacht de producten kopen die ze nodig hebben. Als bedrijf moet u elke dag van de week een capaciteit opbouwen waar je 24 uur per dag open bent. Dat is de ultieme ervaring, waarbij klanten kunnen krijgen wat ze nodig hebben wanneer ze dat willen.

Als bedrijf verlaagt u de operationele kosten. Het feit dat u open staat voor klanten om hun bestellingen fulltime te plaatsen, betekent niet dat u er altijd bij moet zijn. Met geavanceerde technologie maakt de klant zijn bestellingen en wanneer uw bedrijf is geopend, worden deze bestellingen uitgevoerd. Met een dergelijk platform zullen uw klanten zich bezighouden met de producten en diensten via ingesloten afbeeldingen, video’s en andere gerelateerde media. Klanten kunnen inzoomen op afbeeldingen en alle details zien die ze nodig hebben om een ​​beslissing te kunnen nemen. Met een snelle en gedetailleerde weergave leren ze over de aangeboden items en voegen ze toe aan hun winkelwagentje.

Dit is een ervaring die kan worden toegevoegd wanneer u professionals toestaat om een ​​platform te bouwen dat unieke functies heeft, een die de producten te presenteren op een manier die klanten aantrekt, en overhaalt tot aankoop.

Bij de webshop staat het beveiligen van uw platform en klantgegevens hoog in het vaandel. We zorgen voor de nodige codering om ervoor te zorgen dat de verbinding tussen uw bedrijf en de klant veilig is. Klanten verwachten het hoogste beveiligingsniveau te krijgen; we hebben de beste in de markt geselecteerd, systemen die voldoen aan betalingsgateways waar alle commerciële transacties kunnen worden uitgevoerd.

Onderhoud van uw webshop staat ook voorop; er is behoefte aan een periodieke controle van uw platform om ervoor te zorgen dat het uw gebruikers een soepele en veilige ervaring blijft geven.

Hoe werken wij?

Ons process

Stap 1: Ontdekkingsfase

De ontdekkingsfase van het ontwerpproces draait helemaal om het verzamelen van informatie. Deze stap is belangrijk voor ons om meer te begrijpen over uw bedrijf en branche, doelmarkt en klanten, en het uiteindelijke doel voor de website.

 

01

Stap 2: Planning

Tijdens de planningsfase willen we de SEO-strategie voor de website herzien of maken. Omdat op websites vaak veel informatie staat dient dit zo gebruiksvriendelijk te worden georganiseerd. Zodat de bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat zij zoeken.

 

02

Stap 3: Design

De derde stap van het proces is de Designfase om de website te ontwerpen en een beeld te krijgen hoe de website er uiteindelijke uit gaat zien. In deze stap wordt een wireframe gemaakt met elementaire webpagina-elementen zoals de koptekst, navigatie, widgets, enz. Na het maken van het wireframe wordt er een realistische mockup van gemaakt.

03

Stap 4: Development

In de Development fase wordt het website ontwerp vertaald naar daadwerkelijke code die de website doet werken. Deze fase kan het langst duren, maar we houden u op de hoogte over de status van het project.

Wanneer de Development fase is voltooid, zullen we de website testen om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.

04

Stap 5: Launch

Eindelijk is het tijd om de website te lanceren. Aangezien er zoveel stappen zijn bij het lanceren van een website, gebruiken we een checklist om ervoor te zorgen dat we geen stap hebben gemist. Om ervoor te zorgen dat de lancering van uw website soepel verloopt.

05

Stap 6: Onderhoud

Net als het bezit van een auto of huis, heeft een website onderhoud nodig. Omdat wij uw website voor u onderhouden. Hoeft u zich geen zorgen te maken over uw website en heeft u meer tijd om uw bedrijf te laten groeien. De infrastructuur van onze partner is gebouwd op Google Cloud Platform, waardoor u de kracht van de hardware van Google binnen handbereik heeft. Uw site kan worden opgeschaald naar uw behoeften en wanneer u die nodig heeft.

06

Uitelichte projecten

Werken waar we trots op zijn

Maak gebruik van onze diensten om uw

MERK / BEdrijf te onderscheiden

LMV Media Group

Handige links